Hammarö

Nu har man nyss kommit hem efter en vecka på Equalityline Horse Show med bla SM! Det har varit stressigt och man har varit trött efter att ha klivit upp kl 5 på morgonen och sedan inte kommit i säng förren ca 12. Men vad roligt det har varit! Och lärorikt!

Var ju med till Hammarö som hästskötare till John Hickey och karolina Wickmans hästar :) Vi var tre st på 10 hästar, så det var ganska mycket att göra. Mocka, fodra, fylla vatten, fixa iordning hästarna till start, stå på framhoppning, filma, leda hästar mm. Kan lova att man var trött på slutet av helgen, men det har endå varit så himla roligt :D I början tyckte jag det var mycket att göra och fick nästan lite hemlängtan, men dom sista dagarna så ville jag nästan inte åka hem ;) Har lärt mig så oroligt mycket, man lär sig mer än vad man tror när man är följer med och hjälper till på sånna här tävlingar. Hann titta lite också, såg bla finalen i senior SM där Helena Persson vann! Jätteglad att hon vann :D Sjöbanan som SMet gick på låg på höjd så man såg ut över vattnet. Jättefint!

Måste även berätta att John och Ian vann 140, Karro vann Lamicell Cup med Colorado, John och Camomill var trea i 6års finalen (hade vunnit utan rivet i omhoppningen), han var även trea med Top of the Hill i 5års finalen :) Sedan har det varit massa fler placeringar och bra ritter, men jag orkar inte rada upp allt och jag har dessutom dåligt minne ^^ Många placeringar blev det iaf :)

Sedan efter att ha varit på en sån här tävling så har man blivit van vid att se "ridsport kändisar" ^^ haha, tex så hade vi hästarna i samma stall som Royne zetterman, såg Linda Heed, Maria Gretzer mfl, eliten med andra ord ;) Jag är ju inte så van vid att vara på sånna här tävlingar, men det är lite coolt endå ;) Haha.

Hade ju som mål att rida Lamicell cup med med Curre, och det var minst en junior som gick vidare till finalen på Hammarö och jag kände att jag kanska hade en chans att gå vidare. För att rida på Hammarö hade ju varit väldigt skoj! Men men, nu blev det ju som det blev. Karro vann hela skiten så det var väldigt kul iaf :D

Är glad att jag följde med till Hammarö, för det har varit grymt roligt! Dessutom en väldigt fin och trevlig tävlingsplats! När jag har en häst att rida åtminstonde 120 på så vill jag lätt åka dit :)

Måste tacka Elin som tog med mej till John och Karro, utan henne hade jag aldrig kommit iväg och fått jobba såhär :) Dessutom tycker jag allt vi har haft det roligt, både nu och förra gången! Tack för allt!

Åkte iaf hem från Hammarö i söndags, var vid gården kanske 11-12 nån gång? Åkte hem idag men först så fick jag träna för John :D Red Wille Malone, hur trevlig häst som hellst! Han är typ 180 men smäcker och långbent, riktigt nice att rida måste jag säga!  Fick hoppa lite på åttvolt, studs sedan ett recke och en oxer som man gjorde volt efter. Har inte hoppat ordentligt på 2 mån, men det gick väldigt bra endå faktiskt! Nöjd med sista övningen :))

På den tid som jag har varit där så har jag verkligen lärt mig mycket, börjat se saker från en annan synvinkel. Det har varit väldigt lärorikt med andra ord :) Dessutom så vet jag nu vad det är jag vill hålla på med, och det är att jobba med hästar såklart. Jag är som lyckligast då. Men i framtiden så vill jag vara ryttaren med många hästar, och jag tänker kämpa för det. Jag villl bli bra och jag tänker också bli det. Även om allt känns mörkt just nu så har jag bestämt mig för att lyckas!

Nog pratat om det :) Blir nog att jag hjälper till på Gävle Horse Show också. Känns lagomt kul att jag igentligen borde ha ridit där själv, men man får göra något bra av situvationen.

Hammarö
Saknar stället redan!

Ha det så bra! Jag är trött och sliten, så lite sömn är det jag behöver nu.

//Veronica

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoho, gillar din blogg! kommer besöker dig mera :)

2009-08-04 @ 13:47:02
URL: http://newtonochjag.blogg.se/
Postat av: Elin

Och jag måste tacka för att du följde med mig! För jag har väldigt trevligt tillsammans med dig. As long as you don't turn the fucking raaaaaaaadio on!

2009-08-04 @ 19:03:43
URL: http://iilan.blogg.se/
Postat av: elin

hästen som du fick rida för John har en i min klubb ägt. :)

2009-08-04 @ 21:32:04
URL: http://elinb.blogg.se/
Postat av: svar: lisette

Haha, ah ;)

Vi "provar mest på" honnom lite nu om vi passar ihop och så :) & det känns riktigt bra!

Vi har för tillfället ingen stallplats, men vi letar för fullt efter storhäst, och det kan tänkas att det blir pelleplutt men inte kanske inte imorgon. :)

2009-08-04 @ 22:00:24
URL: http://lisettemariaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Rosa

Välkommen hem! :) så kul att läsa din blogg, har saknat den, höhö :) har du hittat någon häst förresten?

2009-08-04 @ 23:17:10
URL: http://enrosagnu.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis att du hittat det du vill syssla med. Du har ju boendet klart iaf ; )

2009-08-10 @ 19:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0