Markarbete

Ett markarbetespass blev det för Chino och Angelica idag. Inte så länge och krävande, bara guppade över några upphöjda bommar.

Började med att rida fram i trav och galopp, mycket så som jag gjorde för Pernilla sist. Att han ska komma igång och arbeta ordentligt med bakbenen! Sedan hade jag ställt upp tre små upphöjda bommar på ena långsidan. 14 meter imellan, alltså tre normala galoppsprång för en storhäst när det blir lite högre. Hon red över långsidan ett par gånger, varierade mellan 4 och 5 galoppsprång.

Sedan tog hon några varv på stora mittvolten och guppade över den mellersta bommen. Bara för att hitta en bra galopp och få bommen mitt i ett galoppsprång. Tycker att hon hittade en bra känsla där :) Avslutade med att jag satt upp och travade av honom en stund. För att känna lite på honom och att han skulle få trava av i lite lägre form. Han kändes fin iaf :)

Två bilder från idag.


14 meter imellan. Normalt 3 galoppsprång för storhäst när det är lite högre.Angelica och Chíno. Väldigt dålig bild eftersom det var mörkt. Jag tog bara en bild lite snabbt med "natt" inställning :P


Kommentarer
Postat av: Rosa

Har fått i uppdrag att fråga dig om du och Chino kan åka till Storvik 13/9 i dressyrlaget? :) Troligen kommer laget att plockas ut efter LCn, vet mer på måndag om det :) Frågan just nu är mest om du kan åka dit då samt om du tkr att det är okej att plocka ut laget efter LC? Vi är med dig 5 ekipage, om alla kan åka, Evelina är lite osäker om skjuss än så länge vad jag vet, och Molly kan ju vara lite knepig att lasta... :)

2009-08-30 @ 00:27:38
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0