Hemma igen

Kom hem från Gävle Horse Show igår, har varit där från Torsdag till Lördag :) Var så himla trött igår, så blev ingen uppdatering då. Det har som vanligt varit stressigt och mycket att göra för bara två personer på 8 ½ hästar (ena hästen har sina ägare, så vi bara mockade, fyllde vatten och sånt till den). Men det har ju såklart varit roligt också, även fast tävlingen inte gick superbra :) Man blir lite bortskämd att det alltid går bra för dom ^^

Det är alltid roligt att hjälpa John och Karro, man känner sig verkligen inte "bara som en hästskötare" utan man känner sig uppskattad! Utan oss skulle det ju inte funka för dom att ha så många hästar med sig, det säger dom ju själv :) Fick ett sms av John i morse, där han tackade så mycket för helgen och sa att han inte visste vad han skulle ha gjort utan oss! Man känner sig verkligen uppskattad :) Så det är alltid kul att hjälpa och vara hos dom! 

Såg även den här tävlingen många bra ryttare :) Haha, såg också jättemånga som hade samma Dyón träns som jag har! Det verkar vara ganska poppis ^^ Mitt fina träns som bara ligger här. Köpte det i mars och har bara använt det kanske 6-10ggr? nått sånt :O Haha, störd som jag är så kikar jag alltid in utrustningen ;) Men det är ju så kul!

Bodde bra i husvagnen gjorde vi också, Elin och jag :) Glad att vi hade den och inte bodde i transporten, för det hade varit svinkallt! Det var kallt i Hammarö, och det var ännu kallare nu. Så det var tur :) På fredagkväll så beställde John mat till oss alla, och eftrsom det var bättre plats i vår husvagn med soffa och bord än i deras lastbil så åt vi i den :)

Justja, På fredagen när Ian (Johns bästa häst som går 150) skulle trimmas några timmar innan 150 så hoppade John av och sa att jag skulle trava och galopera honom lite medan han gick iväg. Jag satt lycklig och red runt på denna fina och otroligt välutbildade häst! John försvann och jag satt där säkert 30-40 min ^^ Jag klagar inte, det var hur kul som hellst :D Stackars Elin bara, som slet i stallet medan John försvann och jag satt och red xD Med Johns jättestora hjälm på huvudet ;) Nä, men det var roligt :) Han tyckte jag red Ian bra iaf!

Som sagt så har det varit en bra helg, som vanligt :D Inte så mycket kvar på sommarlovet nu heller, börjar på torsdag!Början trean, på ny skola dessutom. Våran läggs ner så nu får vi gå på den andra, där alla andra program i sandviken går. Ush, skolan skiter vi i nu. Får ta vara på dom fyra (!) dagarna som är kvar!

John & Wille Malone
John och Wille Malone i Hammarö. Kärlek på den hästen, min favorit ;) Jättehärlig att rida, och hoppa!
Bilden tagen av Linafoto.blogg.se. Jättebra blogg med fina bilder! :D Besök den!

//Veronica

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för helgen! JAg vet inte vad jag skulle gjort utan oss??

2009-08-16 @ 22:28:03
Postat av: Anna andersson

Hej!

jag blir så glad när någon gillar min "lillebrorsa", Wille Malone! Han är född hos mina föräldrar och jag hjälpte syrran att rida honom i dressyren. Jag saknar honom som tusan!

Hälsa honom om du träffar honom!

Anna

2010-03-31 @ 22:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0