Aubiose

Sorry för dålig uppdatering, jag har helt enkelt inte haft någon lust med bloggen. Inte kommit på något roligt att skriva om heller. Men jag ska försöka att bättra mig, så fortsätt att hålla utkik om bloggen uppdateras! :)

Idag var jag ledig från skolan, har bara en lektion idag och den var inställd! Så istället så förljde jag med pappa till Borlänge, och när man är där så måste man ju passa på att gå in på Aubiose!

Hittade inte så mycket roligt alls. Såg ettt nytt BR schabrak som jag tyckte var väldigt fint, men BRs schabrak ligger tyvärr inte alls bra under min sadel.. Hittade även en snygg Equine jacka på 50%, men tyvärr liiite för liten. Hatar när jackor ä liiite för liten, sådär mitt i mellan. Blev iaf ett par benlindor som fick följa med hem, stallbandage lindor.

Behövde ett par nya då Curre inte tyckte att dom gamla dög. Lindar honom alltid med Back on Track på nätterna nu, och i morse när mamma skulle ta ut honom så ville han hjälpa till att ta av sig lindorna. När hon höll på med honom så bara tog han tag i karborreen och röck loss den! Haha, knäpphäst! ^^ Så han fick en par nya nu, bara han inte förstör dom också ;)


Blå benlindor från Racing Tack, 155kr

Dom säljer en del travgrejjor på Aubiose också, så det är väl ett travmärke antar jag :) Men då kanske grejjerna håller, för travfolket är ju mer för kvalité och funktion än snygg design.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja aubiose är från början en travbutik :)

2009-08-27 @ 21:53:11
URL: http://newtonochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0