Nu jäklar ska vi igång igen

 
Äntligen så är det snö ute igen och eftersom vi befinner oss i mitten av februari, så måste detta vara sista snön innan vi drar oss mot våren. Har därför gjort upp en plan för Curre nu, i och med att jag kan rida honom normalt ute tack vare snön.

Har planerat in vår första tävlingen för året den 6 mars på Gävle RS, där jag tänkte hoppa bara en 110 cm. Måste dock åka iväg och hoppträna innan, känna på formen och om det är läge att åka ut på tävling. Han är inte direkt komplicerad och en låg klass ska nog gå bra! Har dock inte tävlat honom på 8 månader och knappt hoppat honom heller, pga att jag haft honom hemma och det har varit en riktigt jävla pissvinter med stenhårt underlag. Jaja, det visar väl sig hur vi gör. Men jag måste ha en mål att jobba mot, annars orkar jag inte ut och rida vid 20:00 på kvällarna.

Det är sjukt mycket som ska ordnas upp i mitt liv, men det börjar ändå att reda upp sig tycker jag. Ser ett ljus i tunneln i alla fall. Curre ska igång på allvar nu med hoppningen, igång är han och han är fin at rida. Mycket jämnare i ridningen nu, vänstersida börjar blir fin den med.

Min blogg har ju verkligen mossat igen under den här tiden, men det är för att den bygger och är nischad runt träningen med Curre. Den har varit låg, så takt med att vi kommer igång igen så ska även bloggen göra det. Har tyvärr inte så mycket annat att skriva om, det jag gör på jobbet stannar där och sen gör jag inte så mycket annat heller. Jobb, hem och stall. Kanse kan börja skriva om dagens ridpass igen, även om dem är dötråkiga. Haha, fy satan vad jag hatar att rida ut! Vill trimma i ridhus eller ridbana, DET är kul! Finslipa på detaljer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0