Hoppträning i Gävle

Det bev faktiskt träning för mig och Curre i onsdags! Fick ett sms av Leif vid lunch att han hade fått ett återbud, så det vara bara att åka in till Gävle för träning 20:30. Lång kväll, men det var det verkligen värt. Har saknat att hoppträna känner jag! Curre var superpigg och hela framridningen bestod av att bocka, bocka och sprattla runt i princip. Men han var jätteduktig!

Vi red fram lite gemensamt och trimmade, kollade av sidorna och körde Leifs paradgren förvänd galopp (när andra ska träna för Leif så övar dom alltid förvänd gallopp innan haha). Curre är väldigt säker där, har jobbat just förvänd väldigt mycket med honom. I övrigt jobbade han väldigt fint. Galopperade därefter över kuber, travhoppade ett räcke och sen hoppade vi en liten bana. Jag hoppade bara ett varv lågt och sedan oxer + kombenation lite högre. Han var jättefin!

Leif tycket han såg jämn ut och bättre mellan hjälperna nu. Det har hänt lite på dom två åren vi har bott och tränat borta i Bollnäs, helt klart. Han tyckte även han hoppade fint. Är så taggad på att komma igång på riktigt nu!

Har glömt den här lyxen med att ha pappa med som filmar, har inte en enda träning i Bollnäs filmad. Här är ett klipp från när vi hoppade banan. Vill bara påpeka att han kan travhoppa, men det var inte roligt igår haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0