Friday I´m In Love

Shit vad denna vecka gick fort, det var ju helg nyss? Jag har i alla fall haft fullt upp på jobbet, flera projekt med olika deadlines. Har varit helt virrig i korken! Skickade iväg en designskiss över en hemsida idag som jag har jobbat med nu i veckan, blev ganska nöjd faktiskt. Den var klurig med lite olika moduler som skulle göras och dessutom är hemsidan den största jag gjort om man ser till företaget. Sen på måndag så släpps projektet som jag har satt hela den grafiska identiteten för, så himla kul! Har gjort logga, grafisk profil, design av hemsida, folder och en massa mer trycksaker. Det projektet är jag nöjd över, ett bra arbeta att lägga i min portfolio. Har fått många fina kommentarer, vilket är jättekul.

Curre gick en promenad igår och nu ikväll blev han inte riden alls faktiskt. Ska ut och rida en sväng i skogen imorgon bitti hade jag tänkt, galoppera i snön. Är så taggad på att komma igång ordentligt och planera in tävlingar! Förstå att jag inte tävlat på ca 8 månader, sjukt. Han har inte ens varit skadad utan det har bara varit en massa annat tjafs med att jag inte haft någon transport, dåligt underlag, jobb osv. Men nu så. Ska beställa ny licens till veckan när jag får lön också, blir sjävklart GRS.

Förresten, om ni vill ha tips på en bra lista med riktiga gamla godingar så måste ni följa min lista World Peace på Spotify! Jag lyssnar nästan alltid på denna lista när jag åker till jobbet på morgonen och idag blev det självklart Friday I´m In Love - The Cure. Fint det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0