Ett ridpass i kylan

På med tjocksockarna och sedan var det bara att rida ut i kylan. Angelica ringde när jag skulle sätta på mig stallkläderna, sedan pratade jag med henne medan jag fixade iordning Curre, red en runda på ca 40 min, hämtade upp hö, packade höpåsar och fodrade. Precis innan jag gick upp så dog mobilen haha. 

Men Curre var fin att rida idag! Dock hade jag varken spö eller sporrar och då blir han väldigt okänslig, mjuk och fin men går liksom på i det tempo som han själv tycker. Jag har under dom åtta år jag haft honom dagligen jobbat med reaktionen. Den MÅSTE underhållas och jobbas på, men han kommer nog alltid att vara den bekväma sorten av häst. Han gör som han själv vill, springer ut ur stallet när jag vänder ryggen till trots att han VET att han inte ens får ha en hov utanför boxen. Har man bara en pisk i handen och påminner honom, då är han snabbare på hjälperna.

Märkte dock när jag kom hem att han hade världens bulle på framsidan av frambenet, vilket troligtvis kom från ett liiitet sår på någon milimeter. Inget varmt, kändes mer som en hudinfektion. Så typiskt nu när han ska igång. Men tror inte att det är någon fara då det är ytligt, men ändå. Hoppas att det har gått ner tills imorgon!

Har mycket att göra på jobbet, vilket jag dock bara tycker är kul. Så roligt när jag får större uppgifter och utmaningar, till större företag. Jätteroligt verkligen, när kunder och mina medarbetare tycker att jag gör ett bra jobb. Bara att kämpa! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0